Verbroedering verliest thuis van Meeuwen

Net zoals Kattenbos gisterenavond moest ook die andere club in derde provinciale, Verbroedering, vandaag in het zand bijten, dit thuis tegen Meeuwen. Het werd 1-2.

Het stond in deze eerder gelijkopgaande wedstrijd al snel 1-1, maar daarna zagen we in een eerder flauwe eerste helft niet veel meer gebeuren, weinig of geen kansen, weinig animo. Het bleef tot aan de rust dan ook 1-1.

na de herneming hetzelfde spelbeeld, maar in de 17de minuut konden de bezoekers dan toch vrij onverwacht de 1-2 scoren. Net daarvoor was er trouwens een penalty ontzegd aan Verbroedering... En de thuisploeg hekelde wel meer scheidsrechterlijke beslissingen, niet altijd onterecht. Verbroedering kreeg nog wel enkele kansjes om de bordjes weer gelijk te zettten, maar het mocht telkjens niet zijn. En de bezoekers, die hadden nog netgeteld één kansje op een uitbreiding van de voorsprong, maar ook dit lukte niet.

En zo eindigde deze partij op een nederlaag voor de mannen van Werkplaatsen, daar waar een gelijkspel minstens een correctere weergave van de wedstrijd zou geweest zijn.