Zelf Lommels nieuws insturen? Dat kan via lommelsegazet@telenet.be

Lutlommel verliest eerste wedstrijd in Tweede provinciale

Eindelijk was het zover... Na het feestgedruis van de titel in derde, vertrok Lultommel vanavond voor een nieuw avontuur in Tweede provinciale. Vanavond was de opener tegen KRC Peer A, en er werd jammerlijk genoeg verloren met 0-2.

De eerste kans in de eerste helft was ook meteen raak voor de bezoekers: 0-1 voor Peer via Tuur De Poorter op het kwartier. Pas op het half uur kon Lutlommel ook eens een schot tussen de palen afleveren via Houben. Diezelfde Houben knalde even later ook nog eens hoog over, maar de ruststand bleef 0 -1.

In de tweede helft zagen we weinig beterschap, en ontbrak het ook nu aan doelkansen. In de 65ste minuut moest de Lutlommel doelman een geweldige redding doen om de 0-2 te vermijden, en de thuisploeg drong nadien nog wel aan, maar op een tweetal halve kansen na kwam de gelijkmaker er niet. Integendeel zelfs, 'on the buzzer' scoorde Peer nog de 0-2 via Pieterjan Luijs.