Zelf Lommels nieuws insturen? Dat kan via lommelsegazet@telenet.be

Lommel wint bij Seraing met 1-2

Lommel SK trok vanavond naar Seraing op zoek naar eerste punten dit seizoen. Maar een wedstrijd in Seraing is dan niet meteen een godsgeschenk, zeker ook omdat de thuisploeg net zoals Lommel met 0 op 6 aan de competitie was begonnen. Maar uiteindelijk werd er toch gewonnen met 1-2.

Na amper 12 minuten kreeg Lommel een strafschop, netjes omgezet door Lucas Schoofs: 0-1. Eerder had Santos al een goeie kans gehad. Nadien zagen we enkel enkele halve kansen van beide ploegen, tot net voor affluiten van de eerste helft Fall voor de 1-1 zorgde, nochtans een gecontesteerd doelpunt want er was géén absolute zekerheid of de bal wel degelijk volledig over de doellijnwas gegaan.

In de 55ste minuut zorgde Alvaro Santos dan opnieuw voor de voorsprong: 1-2. En de bezoekers konden deze voorsprong behouden tot het eindsignaal, ondanks dat er nog enkele kansjes kwamen voor de thuisploeg... eindelijk 3 punten, en vooral: verdiend!

💡
Bekernieuws: de eerste wedstrijd in de Beker van België wordt gespeeld op zondag 8 september om 16.00 uur, thuis tegen Belisia Bilzen.