Zelf Lommels nieuws insturen? Dat kan via lommelsegazet@telenet.be

Lommel SK wint bij Francs Borains

Na een erg slechte start van het seizoen, 3 op 9 én onmiddellijk kansloos uitgeschakeld in de Beker, moest Lommel SK vanmiddag op zoek naar eerherstel bij Francs Borains... Kwam daar deze week ook nog eens het nieuws bij dat de grootste Lommelse supportersclub uit onvrede (en voor het eerst in 46 jaar) géén bus inlegde én het plotse vertrek van CEO Mike Green... Maar gelukkig herpakte sk zich en werd het 1-3.

Na amper 10 minuten stond het al 0-1 via Rosa. Em amper 3 minuten later maakte Schoofs er al 0-2 van na een bijzonder knappe aanval. En op het half uur knalde Sallah al de 0-3 in de korte hoek. Dit was ook de ruststand.

De thuisploeg gaf zich wel niet gewonnen en onmiddellijk bij het begin van de tweede helft werd het 1-3 dankzij een goal van Prunier, na miscommunicatie in de Lommelse verdediging. Lommel kon het verder onder controle houden en eindigde het op 1-3