Zelf Lommels nieuws insturen? Dat kan via lommelsegazet@telenet.be

Lommel SK: miljoenenploeg verliest van amateurs uit Bilzen

Lommel mocht vanmiddag Belisia Bilzen partij geven in de Beker van België, op papier een zeker haalbare kaart… Maar het draaide (alweer) anders uit, de profs van Lommel verloren kansloos van de amateurs van Belisia! Het werd 0-1, en het had zelfs eerder 0-2 kunnen worden dan 1-1. Een regelrechte blaam voor Lommel SK, zeker door de manier waarop!

Het eerste schot van de wedstrijd kwam er in de 7de minuut via Salah, maar recht op de keeper.  Belisia voetbalde ondertussen goed mee, maar kansen konden ze niet afdwingen. Tot  in de 40ste minuut dan plots toch één kans en een ietwat ‘haperende’ Lommel-keeper en de 0-1 via Jordi Maus. En amper een minuut later opnieuw een grote kans voor de bezoekers, deze keer via een afstandsschot van Stassen. En zo werd er gerust met een bedroevende 0-1 stand, niet onverdiend voor Belisia.

In de aanvangsfase van de tweede helft was het alweer Belisia die de eerste kans kreeg, maar Bunchukov trapte over. En even later strandde een hard schot van Wijnen op een Lommelse verdediger. In de 52ste minuut eindelijk nog eens een schot van de thuisploeg, maar dit ging redelijk ver naast. In de 59ste minuut dan eindelijk een echte kans voor Lommel SK, op hoekschop, maar de kopbal van Wouters ging naast. In de 66ste minuut kreeg Belisia dan dé kans op de 0-2, maar Jordi Maus knalde onbesuisd over... Even later dan toch nog eens een schot op goal van de ingevallen Letsosa, maar ver over. Ook Belisia kreeg in de 82ste minuut (alweer) een kans, maar ook nu ging de bal hoog over. In de 89ste kreeg Bunchukov ook nog eens een kans op de 0-2, maar ook nu was het net niet.

En zo eindigde deze wedstrijd teleurstellend op een bittere 0-1 nederlaag, en Lommel al onmiddellijk uit de Beker gewipt, en als voetnoot: uitgeteld door een Lommels jeugdproduct, nl. Jordi Maus...! Terecht verloren, want de betere kansen én het betere voetbal kwam van de bezoekers. En de supporters... die waren uiteraard alles behalve tevreden.