Kattenbos verliest thuis van voorlaatste

Kattenbos moest vanavond de weide in tegen Kaulille, de voorlaatste in de stand met amper 3 punten. Dan zou je toch denken dat daar thuis moet tegen gewonnen worden... Maar niet dus. Het werd 2-3!

In de eerste helft was het redelijk gelijkopgaand, met al een eerste doelpunt van Jelle Van Rijswijck (1-0) na amper 8 minuten, maar de thuisploeg kon deze voorsprong niet heel lang behouden, want het werd al snel1-1. Nadien kregen de bezoekers nog één kans, die naast ging, bij Kattenbos zagen we twee hele en twee halve kansen die er jammerlijk genoeg niet in gingen, terwijl Kaulille vlak voor affluiten onverwacht de 1-2 scoorde. Bij deze fase volgde er ook nog een rode kaart voor de Kattenbos trainer...

De tweede helft startte ongeveer idem aan de eerste met een vroeg doelpunt van Kattenbos, 2-2 via Beau Vandenberk. En de thuisploeg kreeg nadien nog meerdere kansen om op voorsprong te komen, maar het was telkens van 'net niet'. En net wanneer dan gedacht werd dat er toch tenminste één punt zou gesprokkeld worden, viel er in blessuretijd nog de 2-3, een serieuze domper dus voor Kattenbos dat hier méér verdiend had!