Zelf Lommels nieuws insturen? Dat kan via lommelsegazet@telenet.be

Derby Verbroedering - Kattenbos Sport eindigt op gelijkspel

Vanmiddag werd de énige derby in de proviciale reeksen gespeeld, nl. Verbroedering tegen Kattenbos. En daar kwam uiteraard wel wat volk op af. De supportersclub 'De Rooi Zuk' van Kattenbos kwamen zelfs afgezakt met de Tschu Tschu...

De wedstrijd zélf dan. Na amper 5 minuten stond het al 1-0 voor de thuisploeg dankzij een doelpunt van Orhan Eryilmaz, en op het kwartier maakten de bezoekers via Nico Hoes de gelijkmaker: 1-1. En daar bleef het bij voor een eerste helft met verder nog een drietal kansen voor Kattenbos tegen amper één voor Verbroedering. En ook na de rust kon geen één van beide ploegen nog eens scoren, en bleef het 1-1. Ook in deze tweede periode was het vooral Kattenbos dat een aantal kansjes kreeg, maar ze niet afmaakte, en Verbroedering dat moeilijk een kans bij elkaar gevoetbald kreeg.