Basket Lommel verliest met kleinste verschil bij Donza

Lommel verloor gisterenavond in de laatste seconden van de wedstrijd tegen Donza met amper 1 punt verschil tegen het zwarte beest Donza. De eindstand was 67-66 (Quarters : 26-19, 41-35, 53-49)

De start verliep moeilijk via 11-6 ( 2de min) en 24-11 (9de min) maar werd nog gemilderd naar 26-19 (10de min). In Q2 behield Donza het verschil (41-35) mede dankzij de 41-jarige Geukens die 15 ptn scoorde vóór de rust.

Na de rust kwam Lommel in amper 2 minuten tijd op één punt voorsprong via scores van  Matts, Wout en Darnell naar 41-42. Vanaf dan ging het telkens haasje-over in Q4 met scores van Jules (6), Louis (2) en Matts (9) tot 65-66 maar op 1,3 seconden van het einde leed Darnell balverlies waarna hij een onsportieve fout maakte op Van Caeneghem die de 2 vrijworpen binnenshotte.

Jammer van het verlies, maar Lommel toonde aan dat het terecht thuis hoort in TDM1, zelfs zonder enkele gekwetste basisspelers. Hopelijk volgt volgend weekend een rechtzetting thuis tegen Spirou Charleroi B.